Gepersonaliseerde polsbandjes voor maskerhouder gemaakt van zacht polyester

Vanaf * 0,48
Bedrukken
 • 1 kleur
Hygiënische maskerset met etui is een koffer van PP die 4 hygiënische wegwerpmaskers bevat
Vanaf * 3,52
Bedrukken
 • 1 kleur
 • Full color
Lycra Maskerhouders met ritsvak en verstelbare klittenbandsluiting
Vanaf * 0,74
Bedrukken
 • 1 kleur

Maskerhouder maat XL voor elk herbruikbaar of wegwerpmasker

Vanaf * 0,39
Bedrukken
 • 1 kleur
Maskerhouder met klepsluiting gemaakt van stevig polypropyleen
Vanaf * 0,33
Bedrukken
 • 1 kleur
Maskerhouders EVA gemaakt met Eva-Rubber en ZIP ritssluiting
Vanaf * 0,40
Bedrukken
 • 1 kleur

Maskerhouders van imitatieleer met ritssluiting gemaakt van kunstleer

Vanaf * 0,64
Bedrukken
 • 1 kleur
Maskerhouders van polypropyleen met massieve matte afwerking
Vanaf * 0,64
Bedrukken
 • 1 kleur
 • Full color
Mondmaskerbuid met ritssluiting gemaakt van PVC en afwerking is transparant
Vanaf * 0,40
Bedrukken
 • 1 kleur

Preguntas Frecuentes

¿Para qué sirve un porta mascarillas personalizado?

Los portamascarillas corporativos tienen una doble función. Por una parte, sirven para guardar y transportar mascarillas de forma cómoda e higiénica, evitando que los posibles gérmenes se queden en los bolsillos u otras superficies de contacto directo. Por otra parte, sirven para promocionar tu negocio, mejorar la imagen de marca y fidelizar vínculos con tus clientes y empleados.

¿Cuáles son los plazos de entrega de vuestros portamascarillas customizados?

El plazo de entrega puede diferir dependiendo de la cantidad y del modelo, aunque por lo general, el plazo de entrega suele ser de 8 días laborables.

¿Qué precio tienen los porta mascarillas estampados?

Del mismo modo, los precios varían según el modelo y la cantidad adquirida. En nuestro catálogo los encontrarás a partir de menos de 0,30€ céntimos.

¿Puedo comprar porta mascarillas promocionales al por mayor?

Sí, y además tiene recompensa. Ofrecemos descuentos por cantidades, de modo que cuanto mayor sea la cantidad de portamascarillas publicitarios que adquieras, menor será el coste unitario.

Grote merken vertrouwen ons

Wij werken voor de belangrijkste merken van voeding, auto's, cosmetica, chemie, farmaceutische laboratoria, bedrijfsscholen, mode, dierenklinieken...

Goedkope, gepersonaliseerde dozen, hoesjes en mapjes om uw mondkapjes veilig te bewaren

De gepersonaliseerde bewaardozen voor mondkapjes zijn een trend geworden onder de promotiegeschenken. De reden is simpel: het bewustzijn van het publiek is nu veel hoger dan een paar maanden geleden. In die zin kiezen steeds meer bedrijven ervoor om deze hoezen aan te bieden aan hun werknemers, klanten en leveranciers, vergezeld van herbruikbare mondkapjes, want het zijn twee geschenken van het bedrijf die elkaar natuurlijk perfect aanvullen.

Het is zeer belangrijk om de gepersonaliseerde mondkapjes in deze individuele bedrukte bewaardozen voor mondkapjes op te bergen, omdat ze ervoor zorgen dat bacteriën niet achterblijven in de zakken, op tafels of elk ander oppervlak dat gemakkelijk kan worden aangeraakt, en men op deze wijze mogelijke ziekten kan oplopen.

Deze abnormale situatie heeft ertoe geleid dat er nieuwe bedrijfsartikelen  zijn bij gekomen die niet makkelijk meer zijn weg te denken, zoals het geval is met de gepersonaliseerde bewaardozen voor mondkapjes. Bovendien zullen ze, gezien de omstandigheden, voor lange tijd nodig zijn, aangezien de gezondheidsmaatregelen niet meer zullen worden ingetrokken, althans niet op korte termijn.

De bedrukte bewaardozen voor mondkapjes zijn vrij goedkoop en zuinig, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Het feit dat ze verschillende vormen en maten hebben, maakt het mogelijk om allerlei gepersonaliseerde mondkapjes, voor kinderen en volwassenen, comfortabel op te bergen en te vervoeren. Veel van hen hebben een sluitingssysteem met een veiligheidsklep, die zorgt voor een perfecte afdichting, zodat bacteriën niet uit de hoes kunnen komen.

Al onze individuele bedrukte bewaardozen voor mondkapjes zijn personaliseerbaar. Zo kan elk bedrijf, elke instelling of elke vereniging ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Ze kunnen worden aangeboden aan werknemers, leveranciers, klanten, enz. Het feit dat ze met het logo zijn gemarkeerd, maakt ze tot een perfecte reclamecampagne. Het heeft niet alleen een grote visuele impact, maar het projecteert ook een beeld van innovatie van het bedrijf dat het logo toevoegt, omdat de gepersonaliseerde bewaardozen voor mondkapjes een product is dat recentelijk is ontstaan om de daadwerkelijke behoeften van de gemiddelde consument op te lossen. Tot slot is een andere factor om in gedachten te houden dat deze artikelen na gebruik zeer eenvoudig  uit elkaar te halen  en te desinfecteren zijn.

Voordelen van het kopen van bewaardozen voor mondkapjes met logo in grote aantallen bij Moloon als groothandel

Het kopen van deze bedrijfsartikelen in onze online winkel heeft voordelen. Zo bieden wij bijvoorbeeld exclusieve kortingen voor hoeveelheden, zodat het kopen van bewaardozen voor mondkapjes met een logo in grote aantallen tegen een ongekende prijs mogelijk is. Deze kortingen werken op de volgende manier: selecteer de gewenste hoeveelheid in onze online configuratietool en deze zal automatisch de prijs volgens uw selectie herberekenen. Hoe meer eenheden u selecteert, hoe lager de eenheidsprijs zal zijn. Hierdoor kunt u een veel grotere visuele impact bereiken tegen een zeer betaalbare prijs.

Aan de andere kant kunnen de voordelige bewaardozen en -hoezen voor mondkapjes voor bedrijven in dezelfde configuratietool gepersonaliseerd worden. Dit betekent dat u ze zelf kunt aanpassen in een kwestie van minuten. Het is net zo eenvoudig als het invoeren van uw foto en deze te plaatsen waar u wilt.

Wat betreft onze verscheidenheid aan goedkope hoezen voor mondkapjes voor bedrijven, beschikken we over zeer uiteenlopende modellen om zo een assortiment aan te bieden dat voldoet aan de behoeften van de verschillende bedrijven. U kunt ze bijvoorbeeld vinden met een transparante afwerking. Dit type afwerking genereert een zeer opvallend visueel effect, omdat de kleur van het gepersonaliseerde mondkapje aan de binnenkant dan meestal goed zichtbaar wordt. Een ander kenmerk dat als zeer positief ervaren wordt is dat dit model eenvoudig  in-en uit elkaar te halen is en te desinfecteren is.

We hebben ook gepersonaliseerde bewaardozen voor mondkapjes in het formaat van mapjes. In dit geval is de behuizing meestal ondoorzichtig en wit. Het materiaal slijt nauwlijks aangezien dit erg stug is. Met dit soort mapje kan het mondkapje niet alleen op de juiste manier worden opgeborgen en meegenomen, maar kan het ook niet rimpelen of zijn vorm verliezen.

Tot slot, een ander voordeel van het kopen van bewaardozen voor mondkapjes in grote aantallen met het logo van uw bedrijf is dat u in staat zult zijn om de bestelling te verwerken op een zeer eenvoudige en snelle manier. Wanneer u uw nieuwe bedrijfsartikelen ontvangt, kunt u verschillende marketingacties uitvoeren. Eén daarvan is de klantenbinding, die bestaat uit het schenken van deze bewaardozen voor mondkapjes aan uw klanten met als doel het versterken van de onderlinge commerciële banden.

 


Voor een optimale website maken wij gebruik van cookies. Zo werkt de techniek beter en kunnen we jou relevante informatie tonen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Instellingen kun je wijzigen. Meer informatie