Moloon, merchandising voor bedrijven

Wie zijn wij?

Ons bedrijf, Moloon, ontstaat als een nieuw concept en idee van Ribel Ideas (www.ribelideas.com), een bedrijf dat al meer dan 25 jaar is gespecialiseerd in marketing, promoties, merchandising y gepersonaliseerde geschenken. Moloon is de verkoopafdeling voor gepersonaliseerde producten en merchandising online.

Onze passie?

We zijn Moloon-cool, met een passie voor geschenken, originaliteit en personalisatie. We willen anders zijn, we willen innoveren, we willen elke dag meer producten personaliseerbaar maken en we willen dat u zo gemakkelijk mogelijk kunt personaliseren.

Wij verzorgen elk detail van al onze producten en maken een uitgebreide selectie op basis van het ontwerp, de kwaliteit, de personalisatie en de prijs.

Onze marktkennis laat ons toe om een grote verscheidenheid aan artikelen aan te bieden voor alle smaken en elk publiek (merchandising en originele, gepersonaliseerde geschenken voor kinderen, jongeren, volwassenen, bedrijven, verenigingen, scholen, sportclubs, NGO's ...).

Onze technologie?

Zeer Moloon-cool, hebben we een configuratietool van hoge kwaliteit die gemakkelijk te gebruiken is door elke gebruiker en voor elk product. Hiermee kunt u het hele proces van personalisering en aankoop online op onze website te doen.

Personaliseer uw product met uw logo, tekening, tekst of afbeelding op een snelle en intuïtieve manier. In vier stappen heeft u uw gepersonaliseerde product: kies uw product, upload uw bestand (logo / afbeelding / tekst), positioneer - pas de afmetingen aan en bevestig de aankoop.

Ons R&D-team is gespecialiseerd in beeldverwerking en visualisatie, waardoor we voortdurend kunnen verbeteren en innoveren op het terrein van de configuratie. We werken nu aan een nieuwe 3D-configuratie.

 

  • Missie: dat onze klanten plezier beleven aan het personaliseren met een selectie van hoogwaardige producten.
  • Visie: personalisatie tot een maximale exponent brengen, zodat elk artikel technisch en technologisch kan worden gepersonaliseerd. We willen deel uitmaken van de geschiedenis van de personalisatie.
  • Waarden: helpen bij de duurzame ontwikkeling in de wereld van gepersonaliseerde geschenken, ons steentje bijdragen met de juiste middelen en sociaal en milieuverantwoordelijk zijn.
Grote merken vertrouwen ons

Wij werken voor de belangrijkste merken van voeding, auto's, cosmetica, chemie, farmaceutische laboratoria, bedrijfsscholen, mode, dierenklinieken...

Voor een optimale website maken wij gebruik van cookies. Zo werkt de techniek beter en kunnen we jou relevante informatie tonen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Instellingen kun je wijzigen. Meer informatie