Bedrukken thermosflessen voor reclame
Vanaf * 5,94
Bedrukken
  • 1 kleur
Roestvrijstalen waterflessen bedrukken 600 ml met siliconen band
Vanaf * 8,09
Bedrukken
  • 1 kleur
Grote merken vertrouwen ons

Wij werken voor de belangrijkste merken van voeding, auto's, cosmetica, chemie, farmaceutische laboratoria, bedrijfsscholen, mode, dierenklinieken...

Gepersonaliseerde bedrukte flessen om te schenken

Gepersonaliseerde flessen worden steeds meer een onmisbaar publiciteitselement voor elk bedrijf dat zichzelf wil promoten of bekendheid wil verwerven. Bedrukte flessen onderscheiden zich van andere relatiegeschenken door hun aanpassingsvermogen aan alle soorten klanten en situaties.

Als we dit vergelijken met andere promotionele geschenken, kunnen we vaststellen dat we misschien notitieboekjes kunnen geven aan onze klanten, maar dat zij liever schriften gebruiken, of dat we hen balpennen geven, maar dat zij de hele dag de computer gebruiken zodat zij deze niet nodig hebben.

Dit is echter niet het geval met promotionele bedrukte flessen. Hydratatie is iets essentieel en vanzelfsprekend voor iedereen, in welke situatie we ons ook bevinden. Daarom helpt een gepersonaliseerde herbruikbare fles uw klanten bij hun dagelijkse hydratatie met behulp van een recipiënt dat veel comfortabeler, veiliger, van betere kwaliteit en gemakkelijk mee te nemen is en waar uw bedrijf mee wordt gepromoot.

Bovendien passen deze bedrukte waterflessen zich aan elke ruimte of omgeving aan. U kunt bijvoorbeeld in een sportschool of een sportclub, waar hydratatie fundamenteel en essentieel is, de gepersonaliseerde flessen gebruiken om aan de leden van de club te geven en een zeer goede indruk te maken.

Als u daarentegen op kantoor bent, kunt u kiezen voor een eleganter en verfijnder type bedrukte flessen, waarmee u als bedrijf een formeler en serieuzer imago kunt uitstralen. De publiciteitsimpact die het personaliseren van flessen kan hebben, is enorm.

Gepersonaliseerde, ecologische en milieuvriendelijke flessen

Door de toename van de milieuproblematiek kiezen steeds meer bedrijven ervoor producten weg te geven die milieuvriendelijk en niet vervuilend zijn.

Bij Moloon zijn we ons zeer bewust van deze situatie en daarom zijn al onze producten herbruikbaar en milieuvriendelijk. Als fabrikant van bedrukte flessen beschikken wij over een productielijn van deze flessen die meer dan 500 keer kunnen worden hergebruikt.

Dit soort relatiegeschenken kunt u niet alleen schenken aan uw klanten, maar ook aan uw werknemers. Tegenwoordig is absenteïsme een groeiend probleem dat alle bedrijven treft. De jaarlijkse verliezen als gevolg van absenteïsme worden geschat op 7.000 miljoen euro, en als we bedenken dat er in Spanje ongeveer 3.000.000 bedrijven zijn, betekent dit dat uw bedrijf ongeveer 2.000 euro per jaar verliest als gevolg van deze reden.

De belangrijkste oorzaken van absenteïsme zijn gebrek aan motivatie bij de werknemer, stress en monotonie. Gelukkig zijn er oplossingen voor deze problemen, en één daarvan zijn relatiegeschenken en meer bepaald de flessen met logo.

Het geven van promotionele flessen aan uw werknemers zal de relatie tussen klant en bedrijf verbeteren. De werknemer zal zich veel meer geïntegreerd voelen in het bedrijf, omdat hij zal zien hoe hij voor zijn werk wordt beloond. Dat zal op zijn beurt zijn stress helpen verminderen en hem/haar gelukkiger maken, waardoor het absenteïsme zal dalen.

Roestvrijstalen bedrukte flessen kunnen ook worden gebruikt in andere sectoren zoals restaurants en hotels. Als u uw gasten drankjes aanbiedt in flessen met logo, zal de tevredenheid en het beeld dat de klant van u heeft veel beter zijn.

Bedrukte flessen, onderdeel van uw MVO-strategie

De schadelijke kunststoffen in veel bedrukte flessen zijn een ernstig nadeel voor het milieu. Afgezien van de vervuiling die door de productie van dit soort plastic wordt veroorzaakt, worden veel van deze gepersonaliseerde flessen maar één keer gebruikt en zonder te recycleren in de container gedeponeerd of in het ergste geval op de grond gegooid.

Dit gebeurt vooral bij veel sportevenementen, zoals marathons, waar hardlopers een plastic fles maar één keer gebruiken en die dan op de grond gooien. Als we bedenken dat dit soort flessen er ongeveer 100 tot 700 jaar over doet om te worden afgebroken (afhankelijk van het soort plastic), dan is de impact op het milieu van deze flessen dus enorm.

Bij Moloon zijn we ons hiervan bewust en daarom garanderen wij dat al onze bedrukte flessen vervaardigd zijn uit milieuvriendelijke materialen en herbruikbaar zijn.

In plaats van plastic zijn onze flessen voor bedrijven gemaakt van Tritan zonder schadelijke kunststoffen. Elke bedrukte waterfles die u bij Moloon vindt, is volledig herbruikbaar en houdt de ecologische impact zo klein mogelijk. U kunt deze bedrukte flessen gebruiken als communicatiemiddel om het grote publiek te tonen dat uw bedrijf milieubewust is.

Hoe kan ik promotionele waterflessen in groothandel personaliseren

In Moloon beschikken we over een innovatieve online configuratietool waarmee u flessen naar uw wensen kunt personaliseren. Op die manier kunt u ze volledig uniek maken om de aandacht van het publiek te trekken en uw bedrijf op een originele en functionele manier te promoten.

Om de personalisering uit te voeren, kiest u eerst de fles die u wilt aanpassen, of ze nu gemaakt is van aluminium, glas of een ander materiaal dat wij u ter beschikking stellen.

Zodra u de productfiche opent, krijgt u de configuratietool te zien. Volg de aangegeven stappen om de bestelling te personaliseren en te verwerken. Het meest opvallende kenmerk van deze online configuratietool is dat u uw logo, foto of tekst kunt toevoegen en deze naar wens kunt plaatsen op uw bedrijfsfles.

Vergeet niet dat wij groothandelskortingen aanbieden, wat betekent dat hoe meer gepersonaliseerde flessen u koopt, hoe lager de eenheidsprijs zal zijn. Dit is ook ideaal als u van plan bent de flessen afzonderlijk door te verkopen tegen een hogere eenheidsprijs, wat u extra winst kan opleveren.

Zodra het proces is voltooid, ontvangt u uw bestelling op het door u aangegeven adres in ongeveer 8 werkdagen. Op die manier zal uw bedrijf klaar zijn om zich kenbaar te maken op alle soorten evenementen, of het nu sport- of openluchtevenementen zijn of vakbeurzen specifiek voor uw sector.

Soorten gepersonaliseerde flessen met logo om te schenken in 2022

In onze catalogus van promotionele waterflessen kunt u meer dan 160 verschillende modellen vinden en in het groot aankopen waarmee u uw bedrijf kunt promoten.

Als u een sportschool of een sportorganisatie uitbaat, raden wij u aan onze sectie van bedrukte shakebekers te bezoeken, daar shakers veel gebruikt worden in deze omgevingen. Ook als u interesse heeft in promotionele waterflessen, beschikken we over enkele modellen die zeer geschikt zijn voor sportactiviteiten.

Voor openluchtevenementen raden wij u aan onze aluminium bedrukte flessen of onze bedrukte waterflessen te gebruiken. Deze subcategorieën zijn ideaal voor gebruik in open ruimten waar de temperatuur kan variëren.

Deze thermische flessen houden ook de temperatuur van de vloeistoffen op peil, zodat u ongeacht de omgevingstemperatuur uw drankjes gedurende enkele uren op de gewenste temperatuur kunt houden.

Tot slot, als u op zoek bent naar een exclusiever geschenk voor uw beste klanten of om nieuwe klanten aan te trekken en hen te verrassen, kunt u onze glazen bedrukte waterflessen gebruiken. De flessen zijn van de hoogste kwaliteit en hun ontwerpen zijn exclusief, innovatief en bovendien gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.


Voor een optimale website maken wij gebruik van cookies. Zo werkt de techniek beter en kunnen we jou relevante informatie tonen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Instellingen kun je wijzigen. Meer informatie