Gepersonaliseerd bidons met bamboe deksels
Vanaf * 5,34
Bedrukken
  • 1 kleur
Bedrukken bidons anti-corrosie met logo
Vanaf * 3,08
Bedrukken
  • 1 kleur
Bedrukken thermosflessen voor reclame
Vanaf * 5,94
Bedrukken
  • 1 kleur
Geopersonaliseerd bidons sport
Vanaf * 4,39
Bedrukken
  • 1 kleur
Gepersonaliseerde aluminium fles 500 ml
Vanaf * 2,83
Bedrukken
  • 1 kleur
Aluminium flessen bedrukken met 360° full color drukoptie. 400 ml capaciteit.
Vanaf * 1,57
Bedrukken
  • 1 kleur
  • Full color
Gepersonaliseerde aluminium flessen met karabijnhaak
Vanaf * 1,36
Bedrukken
  • 1 kleur
Gepersonaliseerde aluminium flessen met karabijnhaak 750 ml
Vanaf * 2,17
Bedrukken
  • 1 kleur
Anti-lek bedrukken waterflessen met veiligheidsslot en opvouwbare handgreep
Vanaf * 6,42
Bedrukken
  • 1 kleur
Grote merken vertrouwen ons

Wij werken voor de belangrijkste merken van voeding, auto's, cosmetica, chemie, farmaceutische laboratoria, bedrijfsscholen, mode, dierenklinieken...

Gepersonaliseerde sportbidons als relatiegeschenken

Gepersonaliseerde sportbidons zijn één van de beste en meest gebruikte promotiemiddelen. De belangrijkste reden is dat zij heel veelzijdig en nuttig zijn zowel voor op kantoor, tijdens excursies, bij evenementen of bij sporten zoals fietsen of wandelen.

De meeste hebben een toegevoegde karabijnhaak waardoor het gemakkelijk is om deze bedrukte sportbidons mee te nemen zonder dat u ze moet vasthouden. Uw bedrijfslogo is hierdoor veel beter zichtbaar en zal veel bekender worden.

Onze gepersonaliseerde bidons hebben, vooral voor bedrijven die niet tot de sportsector behoren, het voordeel dat hun esthetiek elegant en eenvoudig is. Ze passen perfect bij elk bedrijf in elke sector. Bovendien zijn ze heel duurzaam en zijn ze gemaakt uit milieuvriendelijke materialen. Ze bezitten geen schadelijke kunststoffen zoals sommige andere bedrukte fietsbidons die worden gebruikt in de promotionele wereld. U geeft uw klanten dus niet alleen design en functionaliteit, maar ook een milieuverantwoord geschenk waardoor ze zich veel meer betrokken zullen voelen bij uw merk en het respect voor het milieu zullen associëren met uw bedrijf.

Sportbidons om uw bedrijf te promoten

Als uw bedrijf in de sportsector actief is, is dit ook de juiste rubriek voor u. Voor een goede uitvoering van de sportactiviteit tijdens het sporten is het essentieel om goed gehydrateerd te blijven. Wij bieden bedrukte fietsbidons aan voor alle soorten bedrijven en vooral voor bedrijven in de fietssector, zodat uw klanten en werknemers zich goed kunnen hydrateren tijdens hun fietstochten.

We benadrukken dat niet alle vormen van hydratatie zijn aanbevolen. Dikwijls nemen gebruikers van sportscholen, trekking- of fietsroutes hun toevlucht tot plastic flessen om water te drinken. Dit soort flessen zijn niet alleen schadelijk voor het milieu, maar hebben ook het grote nadeel dat ze niet kunnen worden hergebruikt. In zekere zin kunnen ze worden hergebruikt, maar volgens deskundigen op dit gebied is dat helemaal niet aan te bevelen. Hieronder vindt u enkele redenen.

Volgens een door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid gepubliceerde studie hopen bacteriën zich in grote aantallen op wanneer we een plastic waterfles hergebruiken. In slechts één week tijd werden meer dan 900.000.000 bacteriële eenheden aangetroffen in één enkele hergebruikte plastic fles.

Dit is uiteraard zeer schadelijk voor de gezondheid. Daarom is het zeer belangrijk dat onze klanten bij dit soort activiteiten de juiste artikelen gebruiken om zich te hydrateren. Het is ook essentieel zich goed te hydrateren en het gebruik van gepersonaliseerde sportbidons is de beste manier hiervoor. Dankzij het roestvrije materiaal houden ze geen bacteriën vast en kunnen ze meer dan 20.000 keer worden hergebruikt. Het is dus ongetwijfeld het perfecte geschenk voor sportscholen of sportorganisaties, omdat het juist deze gebruikers zijn die ze het vaakst nuttigen. Als de bidons bovendien uw bedrijfslogo hebben, schept u een speciale band met uw klanten die zich zal vertalen in vertrouwen en loyaliteit.

Gepersonaliseerd met onze online configuratietool

Volg een aantal eenvoudige stappen om uw gepersonaliseerde sportbidons te maken. Kies eerst het model van de bidon dat u het meest bevalt. Indien u geen model ziet dat bij u past, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij kunnen u andere alternatieven aanbieden die wel aan uw wensen voldoen.

Zodra u het model van de bidon dat u het meest bevalt hebt gekozen, klikt u erop en krijgt u toegang tot onze online configuratietool. In de configuratietool kunt u vervolgens de kleur van de gepersonaliseerde sportbidons kiezen. Bij Moloon raden wij u aan een kleur te kiezen die past bij uw doelgroep of uw merk.

Upload ten slotte uw logo of plaats een tekst op de gepersonaliseerde bidon en configureer hem naar wens door de grootte van uw logo te vergroten of te verkleinen. In deze stap raden wij u aan een tekst toe te voegen aan uw ontwerp.

Kenmerken en voordelen van waterbidons voor bedrijven

Gepersonaliseerde waterbidons hebben een reeks kenmerken en voordelen die hen onderscheiden van de rest van de waterbidons voor bedrijven die tegenwoordig bestaan.

• Ze zijn vervaardigd uit roestvrij staal en recycleerbaar: dit is zeker het meest concurrerende voordeel van de bedrukte bidons in vergelijking met andere promotionele flessen. Het materiaal is vervaardigd uit roestvrij staal, een legering van ijzer en koolstof, die zorgt voor een corrosiebestendige laag ijzer in de legering. Bovendien is het belangrijk op te merken dat dit materiaal volledig recycleerbaar en dus milieuvriendelijk is.

• Ze zijn thermisch isolerend: de gepersonaliseerde bidons bezitten de eigenschap dat ze de oorspronkelijke temperatuur van de vloeistof behouden. Wanneer we de waterbidon bijvoorbeeld vullen met koud water, blijft de temperatuur de hele dag behouden. Zij hebben ook een hoge thermische weerstand zodat in geval van extreme temperaturen de vloeistof binnenin niet wordt beïnvloed.

• Gemakkelijk mee te nemen: ze beschikken over een karabijnhaak en een binnenring die een gemakkelijke greep met uw vinger mogelijk maakt zonder de bidon te laten vallen. De behuizing van de bidon is vervaardigd uit een gemakkelijk vast te pakken materiaal.

• Licht en personaliseerbaar: het roestvrij staal maakt de bidon lichter en dus comfortabeler om te dragen en minder lastig te vervoeren. De waterbidons voor bedrijven zijn volledig personaliseerbaar met uw logo en een optionele tekst.

Dit zijn alle kenmerken en voordelen die de waterbidons voor bedrijven bieden en waarom ze een ideaal relatiegeschenk zijn voor alle soorten bedrijven.

Voornaamste soorten waterbidons

In onze catalogus van bedrukte waterbidons kunt u een grote verscheidenheid vinden naargelang uw behoeften. Wij beschikken over eenvoudiger modellen die vergelijkbaar zijn met onze aluminium flessen, zoals onze bidons van 770 ml met karabijnhaak. Deze hebben een klassiek maar elegant ontwerp en zijn uitgerust met een karabijnhaak voor meer bewegingsvrijheid.

De bidons van 750 ml met rubberen grip hebben een handige grip om vallen te voorkomen. Als u op zoek bent naar een exclusiever en eleganter model, bevelen wij onze bidons van 500 ml met een houten look aan. Deze bidons lijken vervaardigd te zijn uit hout, wat een extra kwaliteitseffect geeft aan deze bidon. Wij beschikken ook over roestvrijstalen bidons van 790 ml met een metallic-effect dat uw klanten niet onverschillig zal laten.

Als u een praktisch model van de hoogste kwaliteit wenst, raden wij u onze serie isothermische bidons aan, zoals de roestvrijstalen isothermische bidons van 500 ml en de roestvrijstalen isothermische bidons van 510 ml. Tenslotte, als u een sportschool of een sportclub uitbaat, bevelen wij u onze roestvrijstalen sportbidons van 820 ml aan. Dit model past zich compleet aan de behoeften van uw gebruikers (gemakkelijk mee te nemen en met veiligheidsdop) aan. Ook deze zijn vervaardigd uit roestvrij staal en hebben een zeer lange levensduur.

Als u op zoek bent naar andere verwante producten, neem dan een kijkje in onze algemene categorie van gepersonaliseerde flessen, waar u een grote verscheidenheid aan flessen kunt vinden om uzelf als bedrijf te promoten.

We verkopen de bidons als groothandel aan bedrijven

Bij Moloon zijn we specialisten in de verkoop van bidons als groothandel omdat we gespecialiseerd zijn in de verkoop van relatiegeschenken aan alle soorten bedrijven. Wij bieden groothandelskortingen aan, dus hoe meer eenheden u koopt, hoe lager de eenheidsprijs zal zijn.

De waterbidons voor groothandel zijn vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit en zijn zeer praktisch om aan te bieden als relatiegeschenk voor bedrijven in om het even welke sector. Met deze bedrukte stalen flessen zult u uw eigen werknemers verrassen en kunt u een klantenbestand opbouwen, daar dit product zeer nuttig is voor iedereen en omdat het essentieel is goed gehydrateerd te blijven gedurende de hele dag.


Voor een optimale website maken wij gebruik van cookies. Zo werkt de techniek beter en kunnen we jou relevante informatie tonen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Instellingen kun je wijzigen. Meer informatie