Drielaagse Chirurgische mondkapjes Type II met >98% bacteriële filtratie-efficiëntie.

Vanaf * 0,13
50 stuks chirurgische mondkapjes Type II met >98% bacteriële filtratie-efficiëntie.
Vanaf * 18,94
Chirurgische mondkapjes voor kinderen Type II met >99% bacteriële filtratie-efficiëntie.
Vanaf * 0,13
Chirurgische mondkapjes Type II gemaakt in Spanje met 3 lagen non-woven stof
Vanaf * 0,12
Kopen wegwerp mondkapjes online. Individuele zak. Equivalent aan chirurgisch masker
Vanaf * 0,13
50 stuks hygiënisch, chirurgisch, 3-laags Type II mondmasker voor éénmalig gebruik
Vanaf * 15,12
Bedrukken
  • Full color
Kopen Goedkoopste higienisch mondkapjes, Gelaatsmasker met equivalent aan chirurgisch
Vanaf * 0,10
Kopen Goedkoopste higienisch mondkapjes, Gelaatsmasker met equivalent aan chirurgisch masker Type II
Vanaf * 0,10

Veel gestelde vragen

Hoe lang gaan de wegwerp mondkapjes mee?

Onze wegwerp mondkapjes hebben een optimaal gebruik van 8 werkuren. Na deze tijd is het aanbevolen om het mondkapje weg te gooien en een nieuwe te gebruiken. Als het korter wordt gebruikt en nog in goede staat verkeerd, kan het iets langer worden gedragen.

Kan ik één wegwerp mondkapje kopen?

Nee, de minimum hoeveelheid van aankoop is 100 stuks, aangezien we officiële fabrikanten en leveranciers van wegwerp mondkapjes zijn en we niet per stuk verkopen.

Wat is de kostprijs of prijs van de hygiënische mondkapjes?

De prijs van onze hygiënische mondkapjes is heel goedkoop, u kunt uw eigen wegwerp mondkapje kopen voor slechts 0,20€ per stuk. Hoe meer u koopt, hoe beter de prijs.

Wat is het gebruik van de hygiënische mondkapjes?

Onze hygiënische mondkapjes zijn uitsluitend bestemd voor particulier en huishoudelijk gebruik. Deze mondkapjes zijn ontworpen voor gebruik in ruimtes met weinig of laag viraal risico.

Grote merken vertrouwen ons

Wij werken voor de belangrijkste merken van voeding, auto's, cosmetica, chemie, farmaceutische laboratoria, bedrijfsscholen, mode, dierenklinieken...

Kenmerken en belangrijkste toepassingen van wegwerp mondkapjes

Wegwerp mondkapjes zijn een zeer goedkoop type mondkapjes welke  ideaal zijn voor dagelijks gebruik als persoonlijk beschermingsmiddel, zowel bij bedrijven als voor particulieren.

Deze mondkapjes dienen als wegwerp artikel ter bescherming van het gezicht. Hun eenvoudige ontwerp maakt dat ze zeer gemakkelijk zijn om op en af te zetten op elk gewenst moment.

In deze momenten, waarin we een gezondheidscrisis doormaken als gevolg van COVID-19 die iedereen heeft getroffen, is het zeer noodzakelijk om te allen tijde een hygiënisch mondkapje bij ons te hebben dat ons in staat stelt om ons te beschermen tegen de voornaamste besmettelijke bacteriën.

De wegwerp mondkapjes in deze categorie zijn niet alleen zeer goedkoop, maar ook van zeer hoge kwaliteit.

Het ontwerp van onze wegwerp mondkapjes is opgebouwd uit 3 lagen, om een maximale bescherming te bieden tegen besmettelijke deeltjes.

Het is een zeer nuttig type mondkapje om stof te filtreren en te voorkomen dat er een grote hoeveelheid microdeeltjes, die meestal door puin of door werkzaamheden  ophopen, worden geinhaleerd.

Door het kopen van onze wegwerp mondkapjes wordt u beschermd tegen andere gebruikers die mogelijk besmet zijn en bent u ook in staat om de mensen om u heen te beschermen. Dit type mondkapje zorgt ervoor dat er geen afscheidingen uit de mond ontsnappen  bij het in-en uitademen.

De stofmaskers kunnen ook worden gebruikt als persoonlijk beschermingsmiddel in combinatie met andere sanitaire producten, zoals latex wegwerphandschoenen, desinfecterende gels of hygiënische sprays.

Wanneer we op een werkplaats blootgesteld zijn aan mogelijk besmettelijke deeltjes, zoals bacteriën of stof, is het zeer noodzakelijk om ons te beschermen met niet één maar meerdere sanitaire elementen of producten die ons kunnen voorzien van de juiste hygiënische maatregelen die nodig zijn om ons dagelijks werk uit te voeren.

Het filtratiepercentage van deze wegwerp mondkapjes is 95%, wat een meer dan voldoende percentage is ter bescherming tegen zwevend stof en mogelijke bacteriën die in de lucht kunnen worden opgeslagen als gevolg van besmetting of andere externe virale middelen. Houdt u er rekening mee dat hygiënische mondkapjes niet worden beschouwd als PBM's of medische hulpmiddelen.

Sectoren die gebruik maken van wegwerp mondkapjes

Kantoren en gesloten werkplaatsen: Kantoorbanen hebben meestal een laag besmettingsrisico en zijn meestal ruimtes waar weinig reststof of andere verontreinigingen aanwezig zijn die de werknemer kunnen aantasten.

We mogen de hygiëne op deze plaatsen echter niet verwaarlozen en we moeten elke vorm van besmettelijke ziekte die door derden kan worden veroorzaakt, voorkomen. Daarom is het gebruik van wegwerp mondkapjes als beschermend element tegen deze mogelijke risico's zeer nuttig en zeker zeer noodzakelijk.

Door deze chirurgische mondkapjes in grote aantallen te kopen op onze website kunt u een grote hoeveelheid aanschaffen en verdelen onder al uw werknemers, om hun gezondheid en die van de mensen om hen heen te garanderen.

Fabrieken, werkplaatsen of productiebedrijven: Fabrieken en werkplaatsen zijn andere veel voorkomende ruimtes waar men vaak gebruik maakt van beschermende mondkapjes in de productieafdelingen.

Gewoonlijk zijn industrieën zeer open ruimtes waar grote hoeveelheden deeltjes en zwevend stof zich dikwijls ophopen, terwijl werkplaatsen minder open ruimtes zijn, met een mindere hoeveelheid aan moleculen, maar waarin vaker de stofdeeltjes zich ophopen doordat deze plaatsen meestal kleinere ruimtes hebben.

Dit genereert een groter risico om besmettelijke ziekten op te lopen die in de lucht blijven hangen als gevolg van de vele virussen die zich in dit type ruimte kunnen bevinden. Daarom is het werken in een fabriek met een hygiënisch mondkapje essentieel om mogelijke bacteriële infecties te voorkomen.

Openbare centra: In openbare ruimtes, zoals bibliotheken, scholen, hogescholen of universiteiten is er een constante in- en uitgaan van mensen.

Dit betekent dat als één van de bezoekers, die deze plaatsen regelmatig bezoekt, lijdt aan één of andere besmettelijke ziekte, zoals een eenvoudige verkoudheid, het heel gemakkelijk is om dit te verspreiden naar anderen, alleen al door in contact te komen met deze bezoekerr.

Om die reden is het sterk aanbevolen om mondkapjes te gebruiken om onze ademhaling te beschermen zodat men deze openbare plaatsen kan bezoeken zonder zich zorgen te maken over de omgeving.

 

 

Waar kan ik wegwerp mondkapjes kopen?

Als u al een tijdje op zoek bent naar een plek om wegwerp mondkapjes te kopen, dan bent u op de juiste pagina. 

Op onze website kunt u online allerlei hygiënische mondkapjes voor u en uw collega's vinden en kopen.

Op dit moment, als gevolg van de gezondheidsnoodtoestand veroorzaakt door COVID-19, zijn er zeer weinig bedrijven die zelf-filtrerende mondkapjes hebben en kunnen leveren.

Bij Moloon zijn we niet alleen uw leverancier van mondkapjes, maar produceren we ook wegwerp mondkapjes.

Dit maakt het voor ons mogelijk om altijd mondkapjes op voorraad te hebben en daarom zijn wij de ideale site waar u allerlei type wegwerp mondkapjes kunt kopen.

Aangezien wij Spaanse fabrikanten van wegwerp mondkapjes zijn, beschikken wij ook over alle geldende certificaten van de Europese Unie die ons in staat stellen al deze beschermende mondkapjes te verdelen en te verkopen aan elk bedrijf of elke onderneming.

  

Groothandel wegwerp mondkapjes

Als u wegwerp mondkapjes in grote aantallen wilt kopen en aanschaffen in onze online winkel, kunt u dit doen zonder enig ongemak. Omdat wij een groothandelaar in wegwerp mondkapjes zijn, kunnen wij u allerlei type mondkapjes tegen een zeer goedkope prijs aanbieden bij een aankoop van een grote hoeveelheid van deze mondkapjes.

Het is de ideale gelegenheid voor u om aan uw werknemers of medewerkers te denken en een grote hoeveelheid wegwerp mondkapjes voor hen aan te schaffen.

Aangezien de mondkapjes wegwerpartikelen zijn, zijn ze uiteindelijk een verbruiksartikel dat vaak moet worden vervangen om de juiste hygiëne en gezondheid van de werknemers te waarborgen.

Daarom zal het vinden van een pagina zoals moloon.es die het toelaat om zoveel  wegwerp mondkapjes te kopen die u nodig heeft, u altijd in staat stellen om uw voorraad te vernieuwen en de persoonlijke beschermingsmiddelen altijd beschikbaar te hebben voor uw collega's.


Voor een optimale website maken wij gebruik van cookies. Zo werkt de techniek beter en kunnen we jou relevante informatie tonen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Instellingen kun je wijzigen. Meer informatie