Band voor gezichtsmasker om het comfort te verbeteren door maskers te dragen

Vanaf * 0,40
Bedrukken
  • 1 kleur
Flexibele Band voor mondkapjes gemaakt van PE
Vanaf * 0,23
Bedrukken
  • 1 kleur

Verlengstukjes personalize voor mondkapjes Beschikbaar en pak de 100 beschikbare eenheden en 5 kleuren in.

Vanaf * 0,27
Bedrukken
  • 1 kleur

Verstelbare gezichtsmaskerverlenger aangepast en antibacterieel

Vanaf * 1,62
Bedrukken
  • Full color

Preguntas Frecuentes

¿Para qué sirven los salvaorejas personalizados?

Los salvaorejas serigrafiados sirven para llevar todo tipo de mascarillas sin necesidad de llevar las tiras por las orejas. De este modo, la presión sobre las orejas se reduce y la comodidad aumenta en gran medida.

¿Qué precio tienen los salvaorejas publicitarios?

Generalmente, los salvaorejas son bastante baratos, partiendo desde los 0,23€/u. De este modo, se puede acceder a material corporativo totalmente personalizado sin tener que realizar una gran inversión.

¿Cuánto tardaré en recibir mis sujeta mascarillas publicitarios?

El plazo de entrega puede variar según la cantidad adquirida y el modelo, aunque generalmente, los recibirás en un periodo cercano a los 8 días laborables.

¿Cuánto tardaré en personalizar mis nuevos salvaorejas baratos?

Gracias a nuestro configurador online, el proceso de personalización te tomará menos de 5 minutos. Esto se debe a que su funcionamiento es muy intuitivo y te permitirá personalizar tus salvaorejas con logo de una manera fácil y rápida.

Grote merken vertrouwen ons

Wij werken voor de belangrijkste merken van voeding, auto's, cosmetica, chemie, farmaceutische laboratoria, bedrijfsscholen, mode, dierenklinieken...

Wat zijn en waarvoor dienen mondkapjes houder met logo

Gepersonaliseerde verstelstripss zijn één van de promotiegeschenken die in 2020 zijn ontstaan als gevolg van de gezondheidssituatie. Vanwege het verplichte karakter van de mondkapjes is iedereen in Spanje verplicht deze te dragen. Voor veel gebruikers is het gebruik ervan zeer ongemakkelijk en veroorzaakt het irritatie en ongemak. Het dragen van een mondkapje gedurende een hele dag kan zeer ongemakkelijk zijn vanwege de druk op de oren.

De oorontzieners voor mondkapjes zijn kleine accessoires die meestal gemaakt zijn van plastic of siliconen met een vorm en ontwerp dat in zekere zin lijkt op een zaag. Ze zijn flexibel en hebben verschillende posities om zich aan te passen aan elk hoofd. Ze zijn bedoeld om de irritatie en het ongemak te verminderen die gepersonaliseerde mondkapjes en wegwerp mondkapjes kunnen veroorzaken. Het gebruik ervan is zeer eenvoudig, aangezien het slechts nodig is om de oorlussen in hun openingen te plaatsen om het mondkapje comfortabel te kunnen verstellen zonder de oren te hoeven belasten.

Het schenken van een verstelstrip wordt ten zeerste aanbevolen voor alle bedrijven die hun werknemers verplichten om gedurende de hele dag een mondkapje te dragen, omdat dit het comfort sterk verbetert.

Kenmerken van mondkapjes houder met logo

Deze oorontzieners voor mondkapjes zijn daarom voor de groothandel één de meest effectieve en nuttige promotiegeschenken tijdens de pandemie. Deze kenmerken zijn de volgende:

Ze passen op elk hoofd: De gepersonaliseerde verstelstrips hebben de zeer belangrijke eigenschap dat ze geen maten nodig hebben, omdat ze verschillende instelposities bevatten die iedereen passen, ongeacht de grootte van het hoofd.

Ze vermijden irritatie en ongemak: Comfort is e zeer belangrijk als we het hebben over het dragen van mondkapjes. In die zin maken de goedkope verstelstrips het mogelijk om de druk van de elastiekjes van een mondkapje op de oren te verminderen. Zo is het veel draaglijker om ze een hele werkdag  op te moeten hebben.

Ze zijn een soort product dat zeer gemakkelijk te ontsmetten is: Zoals bij alle producten die betrekking hebben met de bescherming van de gezondheid, moeten de verstelstrips regelmatig worden schoongemaakt, indien mogelijk na elk gebruik. Dit is zeer eenvoudig te doen omdat elk desinfecterend reinigingsmiddel zoals hydroalcoholische gel of een ontsmettende spray voldoende is.

Ze zijn erg goedkoop: De verstelstrips zijn zeer goedkoop omdat hun productiekosten beperkt zijn. Op deze manier kunnen zelfs de kleinste bedrijven het zich veroorloven om hun bedrijf te promoten met een tastbaar en gepersonaliseerd product.

Voordelen van het online kopen van verstelstrips

Het kopen van promotionele verstelstrips in grote aantallen brengt veel voordelen met zich mee voor de bedrijven die ze kopen. Bij Moloon bieden we kortingen voor bedrijven, afhankelijk van de gekochte hoeveelheid. Op deze manier zijn we in staat om de beste prijs  voor deze  gepersonaliseerde oorontzieners aan te bieden tegen een zeer concurrerende prijs.

Zoals in de vorige paragraaf is beschreven, kunnen alle bedrijven, ongeacht hun grootte, door het feit dat ze goedkoop zijn, reclame maken met dit tastbare product met daarop hun logo. Dit draagt in hoge mate bij aan het genereren van merkbekendheid en het verbeteren van de eigen positionering ten opzichte van de concurrenten.

Aan de andere kant is het dankzij de goedkope verstelstrips die in onze catalogus worden aangeboden mogelijk om stimulerende verkoopstrategieën uit te voeren in winkels. Met andere woorden, schenk ze aan klanten wanneer ze een product kopen, zodat ze worden aangemoedigd om hun aankoop te doen. Het is ook mogelijk om ze tegen een veel hogere prijs door te verkopen aan de detailhandel en zo 'extra' inkomsten te genereren.

Tot slot, het kopen van gepersonaliseerde verstelstrips in grote aantallen stelt u in staat om uw aankoopfrequentie te verminderen, waardoor u tijd bespaart in uw orderplanning en de middelen van het bedrijf optimaliseert.

Reclame-effect van goedkope gepersonaliseerde mondkapjes houder

Ondanks hun kleine formaat, hebben gepersonaliseerde verstelstrips een zeer prominent reclame-effect, en de verklaring is als volgt: In het centrale gedeelte hebben ze een ruimte waar elk logo kan worden afgedrukt. Wanneer ze achter het hoofd worden geplaatst, komen alle mensen achter de drager in direct contact met het merk, waardoor een goede visuele impact wordt gegenereerd die de bekendheid van bedrijven vergroot.

Ook moet worden opgemerkt dat de oorontzieners kunnen worden gebruikt voor zowel interne als externe bedrijfsbinding. Om het eerste te benadrukken, zijn het zeer geschikte producten om aan de werknemers te geven. Veel werknemers moeten de hele dag een mondkapje dragen, dus het is een goed idee om ze te voorzien van accessoires om dit comfortabeler te maken. Op deze manier zal dit niet alleen comfortabeler en veiliger aanvoelen, maar ook meer waardering oproepen voor het bedrijf en ook een gevoel van trots met zich meebrengt.

Aan de andere kant kunnen in de groothandel verstelstrips ook als een promotieartikel worden gebruikt. De doeltreffendheid ervan is meer dan gegarandeerd, aangezien de hele bevolking een mondkapje moet dragen en het comfort hierbij met de verstelstrips veel groter is. Bovendien wordt het imago van het bedrijf aanzienlijk verbeterd, omdat het een zeer nieuw product is dat voorziet in een behoefte die de laatste tijd is ontstaan.


Voor een optimale website maken wij gebruik van cookies. Zo werkt de techniek beter en kunnen we jou relevante informatie tonen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Instellingen kun je wijzigen. Meer informatie