Kopen FFP2-beschermingsmaskers met CE-certificering online. Individueel tas en band voor gezichtsmasker

Vanaf * 0,53

Elastaan mondkapjes bedrukken Soft Shell voor bedrijven wasbaar tot 70 keer. 

Vanaf * 1,28
Bedrukken
  • 1 kleur

Herbruikbaar mondkapjes bedrukken wasbaar tot 25 keer. Bedrukking in maximaal 1 kleur. 

Vanaf * 1,40
Bedrukken
  • 1 kleur
Herbruikbaar mondkapjes bedrukken voor kinderen wasbaar tot 25 keer. Bedrukking in maximaal 1 kleur.
Vanaf * 1,40
Bedrukken
  • 1 kleur
Op maat gemaakte gezichtsmaskers van neopreen voor kinderen op maat gemaakt.
Vanaf * 2,77
Bedrukken
  • Full color

Taylor-made Stoffen herbruikbaar mondkapjes bedrukken. Wasbaar tot 25 keer

Vanaf * 1,44
Bedrukken
  • Full color

Herbruikbaar mondkapjes bedrukken met nekband behandeld met ViralOff® en HeiQ®. Wasbaar tot 25 keer

Vanaf * 1,78
Bedrukken
  • 1 kleur

Kopen zelffiltrerend, FFP2-bescherming en veiligheidsmasker. Individueel tas en band voor gezichtsmasker

Vanaf * 0,59

Veel gestelde vragen

Hoeveel mondkapjes zitten er in een doos?

Onze mondkapjes zijn verdeeld in 10 eenheden per doos en de minimum bestelling is van 50 of 100 stuks die onderverdeeld zijn in kleinere dozen. Meer dan genoeg om de juiste virale bescherming te garanderen aan uw werknemers of klanten.

Welke mate van bescherming hebben de mondkapjes?

Onze mondkapjes hebben een beschermingsgraad van meer dan 90%, FFP2, FFP3. Dit betekent dat ze ideaal zijn voor gebruik in zowel de industrie als op kantoor. We hebben ook hygiënische, chirurgische mondkapjes en bedrijfsmondkapjes FFP2 met filter.

Verkopen jullie mondkapjes in grote aantallen?

Ja, wij kunnen chirurgische mondkapjes in grote aantallen leveren aan elk bedrijf of particulier. Als u online een grote hoeveelheid Moloon-mondkapjes wilt kopen, is dit uwwebsite.

Wat is de levertijd van de mondkapjes?

De levertijd van onze mondkapjes is één van de snelste op de markt: in 8 dagen ontvangt u uw mondkapjes. De goederen worden opgestuurd na ontvangst van order en betaling.

Hoe vaak kunnen de hygiënische mondkapjes voor bedrijven worden gebruikt?

Onze mondkapjes zijn slechts voor eenmalig gebruik, omdat we volgens de normen het mondkapje na een werkdag van 8 uur moeten vervangen, vooral als we in stoffige omgeving werken.

Kan ik dozen met mondkapjes kopen zonder eigen tekst of logo?

Ja, u kunt zonder enig probleem dozen met niet-aangepaste mondkapjes kopen. Als u een aanbieding of een offerte wilt ontvangen, kunt u deze aanvragen in de productomschrijving of door contact op te nemen met onze Personal Shopper via chat of e-mail.

Grote merken vertrouwen ons

Wij werken voor de belangrijkste merken van voeding, auto's, cosmetica, chemie, farmaceutische laboratoria, bedrijfsscholen, mode, dierenklinieken...

Mondkapjes kopen voor de veiligheid van uw werknemers

Hygiënische mondkapjes worden meer dan ooit gebruikt vanwege hun vele voordelen bij het voorkomen van ziekte of besmetting. Met de recente epidemie die iedereen heeft getroffen, nemen veel bedrijven maatregelen om besmetting van hun werknemers te voorkomen en om de juiste gezondheidsmaatregelen voor de organisatie te waarborgen.

Daarom zijn medische mondkapjes vandaag de dag meer dan ooit noodzakelijk om de bescherming en de veiligheid van de werknemers tegen elke vorm van epidemie of ziekte te garanderen. Moloon is producent en leverancier van hygiënisch materiaal en daarom kunnen we aan de groothandel mondkapjes leveren tegen een zeer voordelige prijs. Zo kunt u de gezondheid van uw werknemers garanderen en ook indruk maken, want de betrokkenheid die het schenken van dit soort artikelen schept, is zeer positief.

Het gebruik van mondkapjes voorkomt niet alleen besmetting tussen werknemers, maar ze worden vooral aanbevolen om elke vorm van virale verspreiding te voorkomen. We raden u aan niet te wachten tot een werknemer ziek is, maar dat u dit voorkomt door vooraf bedrukte mondkapjes te kopen.

Bovendien zijn onze mondkapjes gemakkelijk op en af te zetten, zodat ze het dagelijkse werk van uw werknemers niet onderbreken of hinderen en het zal lijken alsof ze niets dragen. De mondkapjes voor bedrijven die wij leveren filtreren druppels en blokkeren ook bloed, lichaamsvloeistoffen, afscheidingen en andere verontreinigingen, omdat ze als een persoonlijk beschermingsmiddel (PBM) worden beschouwd.

Het juiste gebruik van de hygiënische mondkapjes heeft een hoog rendement tegen minimale filtratie, biedt bescherming tegen niet-giftige afvalstoffen en voorkomt het inademen van giftige vloeistoffen zoals stof, aerosolen en dampen, zodat ze volkomen veilig zijn voor dagelijks gebruik op kantoor of op de werkplaats in de industrie of de fabriek.

Als u de mogelijkheid overweegt om PBM's in uw werkplaats op te nemen en dat op een unieke manier wilt doen, zijn mondkapjes een must, omdat ze een basisproduct zijn voor de verzorging van de hygiëne en gezondheid van uw werknemers.

Groothandel sanitaire mondkapjes in grote aantallen kopen

Als u een grote hoeveelheid mondkapjes moet kopen voor uw bedrijf of een gezondheidscentrum, bent u op de juiste plaats. Bij Moloon verdelen we aan groothandel verschillende soorten mondkapjes met de mogelijkheid om de levering aan te passen.

Wij bieden u kortingen naargelang de hoeveelheid van aankoop aan. Hoe meer eenheden mondkapjes u koopt, hoe beter de prijs die u krijgt en hoe goedkoper ze zullen zijn. U moet er rekening mee houden dat onze mondkapjes voor groothandel slechts voor eenmalig gebruik zijn.

Om redenen van bescherming en hygiëne moeten ze worden weggegooid na het gebruik, hoewel er uitzonderingen kunnen zijn. Als algemene regel geldt dat u na een werkdag van 4 tot 8 uur het gebruikte mondkapje moet weggooien en een nieuw mondkapje moet gebruiken. Dit betekent dat u in de loop van de weken een groot aantal mondkapjes voor bescherming op het werk moet gebruiken.

Om te voorkomen dat ze opraken en een aantal van uw werknemers geen mondkapjes meer hebben, bevelen wij aan om een groot aantal dozen met gepersonaliseerde mondkapjes aan te schaffen. Daarnaast maken we prijsoffertes voor bedrijven. Wij bieden u vrijblijvend een offerte aan voor hygiënische mondkapjes voor uw bedrijf.

De economische investering die het online kopen van gepersonaliseerde mondkapjes inhoudt, is zeer klein in vergelijking met de zekerheid van hygiëne die u uw werknemers kunt bieden. De mondkapjes zijn niet alleen een element om de toxiciteit van schadelijke stoffen te voorkomen, maar kunnen ook een zekere mate van gemoedsrust en tevredenheid voor de werknemer betekenen doordat ze zich beschermd en veilig voelen in het bedrijf, waardoor hun prestaties en mate van betrokkenheid uitstekend zal zijn.

Groothandel wegwerp mondkapjes gebruiken

Onze gepersonaliseerde mondkapjes voor bescherming op het werk hebben vele gebruiksmogelijkheden die op verschillende gebieden kunnen worden toegepast om de veiligheid en bescherming van al uw werknemers en ook van hun omgeving te garanderen.

Antibacteriële mondkapjes voor kantoren: Onze mondkapjes voldoen aan de Europese normen en hebben een goedkeuringscertificaat, zodat ze volkomen veilig zijn en worden aanbevolen voor gebruik in kantoren of werkplaatsen om de gezondheid van de werknemers te beschermen.

Ze kunnen ook worden gebruikt bij het schoonmaken en ophalen van afval in alle soorten kantoren of gebouwen in het algemeen.

Deze mondkapjes zijn ideaal voor particulier gebruik, aangezien ze de basiseigenschappen hebben om dagelijks te worden gebruikt en biende bescherming tegen besmettelijke en infecterende elementen .

Wegwerp mondkapjes voor fabrieken: De mondkapjes FFP2 bieden een gegarandeerde bescherming voor de meeste industriële en fabrieksactiviteiten, zoals het schuren van cement, hout, staal, harsen en versterkte kunststoffen.

Ze worden ook gebruikt ter bescherming bij allerlei werkzaamheden die verband houden met de bouw- en onderhoudssector, zoals cementstof, bij slopingen, grondwerken en beschoeiingen en voor de toepassing van isolatie. Voor metaal- en gieterijwerk, zoals lassen, galvaniseren, groeven en voor de omgang met gesmolten metalen en aluminium zijn onze hygiënische mondkapjes ook nuttig. Daarnaast hebben we mondkapjes met filter voor bescherming op het werk die u helpen gemakkelijk te ademen.

Dit soort mondkapjes zijn vooral geschikt voor werknemers in werkplaatsen en fabrieken die voortdurend bewegen en daarom normaal moeten ademen.

Groothandel mondkapjes voor evenementen: Als u een evenement bijwoont waar een aanzienlijk aantal deelnemers aanwezig is, is het gebruik van mondkapjes met uw logo sterk aanbevolen om mogelijke besmetting van besmettelijke ziekten te voorkomen.

 

Belangrijkste kenmerken van onze mondkapjes

De belangrijkste kenmerken en eigenschappen van de mondkapjes met logo die wij in onze catalogus van medische producten aanbieden zijn:

1. Ze beschermen tegen alle soorten bacteriën en schadelijke vloeistoffen:Onze mondkapjes zijn geschikt voor bescherming tegen alle soorten vloeistoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid, zoals stof, rook, aerosolen en alle soorten besmettelijke bacteriën.

2. Ze kunnen op veel verschillende gebieden worden gebruikt: Als er één ding is dat onze mondkapjes met graad van bescherming FFP2 (KN95) en ook onze principiële mondkapjes kenmerkt, is het dat ze nuttig zijn op veel verschillende gebieden. Ze kunnen zowel in de gezondheidssector als in de industriële of particuliere sector worden gebruikt.

3. Ze hebben 3 beschermingslagen: Onze chirurgische mondkapjes voor werknemers worden vervaardigd met maximaal drie verschillende lagen om een goede bescherming tegen besmettelijke micro-organismen te garanderen. Deze drie lagen bestaan uit twee lagen van 25 gram en een derde laag met een filter van 20 gram.

4. Ze hebben een goedkeuringscertificaat: Al onze mondkapjes hebben het COC-certificaat en zijn gehomologeerd door de EG, waardoor het vrije verkeer van onze mondkapjes in de hele Europese Unie is gewaarborgd. Onze beschermende mondkapjes voor bedrijven zijn ook gecertificeerd volgens EN 14683:2014.

5. Ze worden beschouwd als PBM's: Onze mondkapjes worden beschouwd als persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarom is het zeer belangrijk om de gebruiksvoorschriften te volgen voor een correcte toepassing en bescherming.

Ze zijn ideaal voor het aanvullen van een PBM-kit die bestaat uit andere beschermende elementen zoals handschoenen of een handreiniger. De belangrijkste factor waarmee u rekening moet houden is dat onze mondkapjes niet herbruikbaar zijn, maar slechts voor eenmalig gebruik dienen.

 

Algemene regels voor het opzetten van een mondkapje

De stappen voor het opzetten van de mondkapjes zijn:

1. Was uw handen met water en zeep en wrijf ze indien mogelijk in met een desinfecterende gel voordat u het mondkapje aanraakt.

2. Zoek de bovenkant van het mondkapje.

3. Plaats het mondkapje op uw gezicht, en als het over een neusklem beschikt, plaats het dan zodat het precies op de neus ligt.

4. Houd het mondkapje van buitenaf vast en leg de oorlussen achter het hoofd, zonder ze te kruisen, aan beide zijden van de oren.

5. Laat de onderkant van het mondkapje tot aan de kin zakken.

6. Controleer of het mondkapje de kin goed bedekt.

7. Controleer of het mondkapje correct is aangebracht. Om dit te doen, controleert u de aansluiting en de moeilijkheidsgraad om te ademen. Om de sluiting te controleren moet u het mondkapje afdekken met een plastic folie en terwijl u lucht inademt, zou het masker tegen uw gezicht moeten aandrukken.

8. Als eenmaal dit proces is beëindigd, raakt u het mondkapje niet meer met uw handen aan. Alvorens het mondkapje aan te raken, moetu uw handen wassen met water en zeep of een hydroalcoholische oplossing gebruiken.

 

 

 

 

Algemene regels voor het afzetten van een wegwerp mondkapje

Voor het afzetten van mondkapjes moet in elk bedrijf een vastgesteld protocol worden gevolgd om besmetting te voorkomen bij het verwijderen van het mondkapje. Daarvoor is het aan te raden om:

1. Trek eerst en vooral uw veiligheidshandschoenen uit wanneer u deze aan heeft.

 

2. Was uw handen goed met water en zeep of gebruik een hydroalcoholische oplossing zoals desinfecterende gel.

 

3. Verwijder het mondkapje door de oorlussen aan de achterkant vast te houden zonder de voorkant van het mondkapje aan te raken.

 

4. Leg het wegwerp mondkapje in een vaste, daarvoor bestemde plaats zoals een eigen recipiënt.

5. Als het mondkapje opnieuw moet worden gebruikt, legt u het in uw eigen recipiënt, zoals een schone plastic zak, om het later te kunnen wassen.

6. Als het mondkapje eenmaal in de recipiënt zit, wast u uw handen opnieuw met water en zeep of gebruikt u een antibacteriële gel.

 

7. Reinig de buitenkant van de recipiënt waarin het mondkapje is opgeslagen met water of een speciaal voor deze oppervlakken bestemd reinigingsmiddel.


Voor een optimale website maken wij gebruik van cookies. Zo werkt de techniek beter en kunnen we jou relevante informatie tonen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Instellingen kun je wijzigen. Meer informatie