Taylor Made Mondkapjes bedrukken ecologisch RPET. Wasbaar tot 20 keer. Bedrukking in full colour

Vanaf * 3,48
Bedrukken
  • Full color

Veel gestelde vragen

Kan ik de gepersonaliseerde mondkapjes hergebruiken?

Ja, u kunt de goedgekeurde mondkapjes hergebruiken, zolang u ze goed onderhoudt en wast. U kunt ze na elk gebruik in de wasmachine wassen, zodat ze bij een andere gelegenheid kunnen worden hergebruikt. In het geval van transparante mondkapjes kunt u deze desinfecteren met niet-agressieve ontsmettingsmiddelen zoals alcohol of met water en zeep.

Wat is de prijs van promotie mondkapjes?

De prijs van onze mondkapjes met logo kan variëren afhankelijk van de hoeveelheid die u koopt. U kunt mondkapjes die volledig met uw logo bedrukt zijn al vanaf 1,02 € per eenheid verkrijgen.

Kan ik één bedrukt masker kopen?

Nee, onze minimum aankoophoeveelheid is 25 stuks.. Omdat we bij Moloon professionele verdelers zijn, gespecialiseerd in de verkoop van uw goedgekeurde eigen mondkapjes voor bedrijven, leggen we deze minimum hoeveelheid vast om de kosten per eenheid te verlagen en om artikelen van hoge kwaliteit te kunnen aanbieden tegen een concurrerende prijs.

Wat is de levertijd van mondkapjes voor bedrijven?

De levertijd van onze bedrukte mondkapjes kan variëren afhankelijk van het model en de gekozen hoeveelheid, maar is meestal binnen 8 werkdagen vanaf het moment dat u de bestelling plaatst en bevestigt. U kunt een offerte aanvragen of bij twijfel contact met ons opnemen via onze chat of per e-mail op info@moloon.es.

Grote merken vertrouwen ons

Wij werken voor de belangrijkste merken van voeding, auto's, cosmetica, chemie, farmaceutische laboratoria, bedrijfsscholen, mode, dierenklinieken...

Hoe kan ik mondkapjes personaliseren en online kopen?

Bent u op zoek naar een website voor het personaliseren van mondkapjes? Dan bent u op de juiste plaats. Dankzij onze online configuratietool, een tool waarmee u uw logo of afbeelding kunt uploaden en het promotieproduct kunt bekijken en kopen, kunt u uw eigen gepersonaliseerde mondkapje direct aanpassen en ontwerpen. 

Hiervoor hoeft u alleen maar het mondkapje van uw keuze te selecteren  en wat het aansluit bij uw behoeften. We hebben vele typen gepersonaliseerde mondkapjes zoals van neopreen, goedgekeurde, van stof, met filter...

Kies degene die het beste bij u past en u hoeft alleen maar een reeks zeer eenvoudige en makkelijke stappen te doorlopen. Eerst moet u de kleur van het mondkapje uitkiezen. We hebben modellen met meer dan 10 kleuren om uit te kiezen, dus het zal heel gemakkelijk zijn voor u om  de kleur van uw bedrijf te vinden en deze perfect te laten aansluiten bij uw ontwerp.

Vervolgens moet u de drukmethode kiezen waarmee u uw logo wilt laten drukken. De beschikbare opties zijn om het logo in één kleur weer te geven of om het in alle kleuren van uw afbeelding weer te geven, afhankelijk van de beschikbare drukmethoden voor dat model.

Het is ook interessant om te weten dat wij uw personaliseerbare mondkapjes kunnen maken met een uw eigen ontwerp dat 100% van het oppervlak bedekt.

Zodra u de drukmethode hebt geselecteerd, kunt u beginnen met het ontwerpen van uw gepersonaliseerde mondkapje. U kunt elk logo of afbeelding in JPG, PNG of GIF-formaat toevoegen en u kunt ook daaraan de tekst toevoegen om de boodschap van uw merk te versterken.

Als laatste,selecteert u , de hoeveelheid die u wilt kopen, voeg uw promotiemondkapjes aan de winkelwagen toe en bevestig de bestelling. We herinneren u eraan dat we aanbiedingen doen op basis van de hoeveelheid die u koopt en dat we tevens prijsoffertes maken voor bedrijven.

De bedrukte mondkapjes, met het logo in een goed zichtbare zone, zorgen ervoor dat uw merk altijd zichtbaar is voor elke gebruiker die het gepersonaliseerde mondkapje draagt.

Daarnaast hebben we verschillende modellen die kunnen worden aangepast aan uw behoeften en  uw logo, zodat uw vereniging of bedrijf te allen tijde het mondkapje kan kiezen waaraan u de voorkeur geeft.

U kunt de beschermende mondkapjes ook kopen zonder ze te personaliseren.

Het kopen van gepersonaliseerde mondkapjes voor bedrijven als hygiënisch promotiegeschenk in 2020

Klassieke promotiegeschenken zoals mokken met logo's, gepersonaliseerde flessen of notitieboekjes (onder andere), zijn een type promotiegeschenk dat, gezien de situatie, aan belang heeft ingeboet ten gunste van de mogelijkheid om gepersonaliseerde mondkapjes te maken. Voordien werden mondkapjes niet vaak gezien als een promotie- of reclameartikel om mee te geven aan een klant.

In tijden van pandemie zijn de goedgekeurde mondkapjes een origineel en zeer nuttig geschenk geworden voor zowel klanten als werknemers. Het dragen van deze herbruikbare mondkapjes maakt niet alleen elk merk of logo zichtbaar wanneer een gebruiker ze draagt, maar biedt ook bescherming tegen blootstelling aan stof in de lucht of mogelijke bacteriële infecties.

Het kopen van gepersonaliseerde mondkapjes is dan ook de prioriteit geworden sinds het uitbreken van de gezondheidscrisis. Het is een feit dat ze van grote behoefte zijn nu, omdat hun gebruik verplicht is. Hierdoor is er een zeer grote potentiële markt ontstaan die het mogelijk maakt voor elk bedrijf om succesvol te zijn door het weggeven van hun eigen gepersonaliseerde mondkapjes.

Het kunnen dragen van een bedrukt mondkapje met een afbeelding of tekst is uniek en zal daarom de aandacht trekken van alle mensen  die oogcontact maken met de persoon die het mondkapje draagt door de impact van het dragen van een dergelijk mondkapje.

Deze gepersonaliseerde stoffen mondkapjes bieden bescherming aan hun gebruikers tegen de inademing van mogelijk besmettelijke deeltjes en kunnen zelfs de orale overdracht van deze via speeksel of slijmvlies voorkomen.

Het reclame-effect van promotie mondkapjes voor bedrijven is zeer krachtig omdat ze zeer zichtbaar zijn. Bovendien beschikken ze over een uitgebreid gebied van markering waar u allerlei soorten logo's en ontwerpen kunt  aan toevoegen. We hebben zelfs gepersonaliseerde mondkapjes waarbij het hele oppervlak bedrukt is, waardoor er een geheel eigen visuele impact ontstaat.

Daarnaast wordt door het personaliseren van mondkapjes met het bedrijfslogo een beeld van verantwoordelijkheid voor de gezondheid en betrokkenheid geprojecteerd, wat sterk bijdraagt aan de branding.

 

 

 

 

 

 

Kenmerken van de gepersonaliseerde mondkapjes van neopreen, katoen en andere materialen

De verkoop van gepersonaliseerde mondkapjes online is zeer uitgebreid en laat toe om modellen met meerdere functies te vinden. Hieronder bespreken we de belangrijkste kenmerken van de artikelen die u op deze website kunt vinden:

Ze zijn resistent: In tegenstelling tot wegwerp mondkapjes zijn onze gepersonaliseerde mondkapjes gemaakt van neopreen, stof, katoen of polyester, waardoor ze bestand zijn tegen krassen en uitrekken.

Ze kunnen worden hergebruikt: Onze mondkapjes voor bedrijven zijn herbruikbaar. Dit feit maakt het mogelijk om op een zeer goedkope manier  lang kunnen worden beschermd, aangezien een enkel mondkapje een levensduur heeft van enkele weken en zelfs maanden als u ze  goed verzorgd.

Ze zijn wasbaar: De mondkapjes in onze catalogus zijn wasbaar. Het is aanbevolen om ze te wassen op 60 ºC op een normaal programma in de wasmachine. Op deze manier kunt u uw chirurgische mondkapjes volledig herbruikbaar maken.

Ze zijn beschermend: Onze gepersonaliseerde stoffen mondkapjes, hoewel ze niet als persoonlijke beschermingsmiddel worden beschouwd, beperken de opname van besmettelijke deeltjes via de mond.

Het is ongetwijfeld een item dat besmetting en mogelijke overdracht via speeksel of slijmvlies zal helpen voorkomen.

Ze zijn personaliseerbaar: We kunnen alle mondkapjes in deze categorie personaliseren met het logo of de afbeelding die u wilt. Dit zal helpen om het merk van uw bedrijf of vereniging bekend te maken en maatschappelijke erkenning te krijgen.

Ze zijn goedkoop: In tegenstelling tot wat velen denken, zijn gepersonaliseerde mondkapjes goedkoop. De eenheidsprijs is betaalbaar, en hoe groter de gekochte hoeveelheid, hoe goedkoper de prijs.

Aan de andere kant betekent het hebben van een gepersonaliseerd herbruikbaar mondkapje dat men geen dagelijks wegwerp mondkapje hoeft te gebruiken, en daar dus ook geen geld  aan hoeft te besteden Uiteiendelijk geeft u minder geld uit aan het wasbare mondkapje dan wanneer men  een wegwerp mondkapje zou hebben gekocht.

Ze zijn geschikt voor vele sectoren: Meestal worden mondkapjes voor bedrijven gebruikt in zeer specifieke sectoren, zoals de chemische industrie. De nieuwe hygiënische mondkapjes, die uit de pandemie zijn voortgekomen, zijn echter voor alle sectoren bedoeld.

Bovendien onderscheiden onze herbruikbare, goedgekeurde en gesublimeerde mondkapjes zich door hun onberispelijke uitstraling en comfort, waardoor bescherming wordt verenigd met  mode, ook al lijkt het tegenstrijdig.

 

Instructies voor het gebruik van de goedkope gepersonaliseerde mondkapjes met bedrijfslogo

Gepersonaliseerde en goedkeurende mondkapjes worden niet beschouwd als een medisch hulpmiddel volgens de Richtlijn 93/42 of Verordening EU/2017/745, noch worden ze beschouwd als persoonlijke beschermingsmiddelen in de zin van Verordening EU/2016/425, wat betekent dat ze bedoeld zijn voor particulier gebruik en in geen geval als beschermingsmiddelen voor artsen of medisch personeel.

Anderzijds zijn ze bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar zonder symptomen die niet gevoelig zijn voor het gebruik van chirurgische mondkapjes of mondkapjes ter bescherming tegen de filtratie van deeltjes, in overeenstemming met de maatregelen die zijn vastgesteld in het technische document "Preventie en bestrijding van infecties bij de behandeling van patiënten met COVID-19", gepubliceerd door het Ministerie van Volksgezondheid.

Er zijn enkele gebruiksregels die moeten worden opgevolgd bij het opzetten van deze beschermingsmiddelen, die we u hieronder beschrijven. Eerst moet echter worden verduidelijkt dat het aanbevolen is de mondkapjes op de blote huid te dragen, d.w.z. zonder haar dat bijvoorbeeld tussen de huid en het mondkapje staat.

De eerste stap is het grondig wassen van uw handen met behulp van water en zeep of hydroalcoholische gel voordat u het gepersonaliseerde mondkapje aanraakt. In de tweede stap moet het bovenste deel van het mondkapje worden geïdentificeerd, aangezien de onder- en bovenkant soms niet te onderscheiden zijn. Vervolgens moet het item in de derde stap op het gezicht worden geplaatst ter hoogte van de neus en moet de neusklem, indien beschikbaar, worden aangepast.

De vierde stap is om het mondkapje van buitenaf vast te houden en de oorlussen of hoofdband correct aan te brengen. In de vijfde stap moet de binnenkant tot aan de kin worden verlaagd, zodat het item uiteindelijk mond, neus en kin bedekt. In de zesde stap moet u zich ervan verzekeren dat de gepersonaliseerde stoffen mondkapjes de kin goed bedekken.

In de zevende stap, als er een neusklem beschikbaar is, moet u deze met beide handen licht knijpen om hem aan te passen aan de neus. In de achtste stap moet worden gecontroleerd of het mondkapje correct is aangebracht, waarbij een juiste aansluiting en het gemakkelijk kunnen ademhalen moet worden geverifieerd.

Tot slot geeft de negende en laatste stap aan dat het mondkapje, als het eenmaal is aangepast, niet meer met de handen mag worden aangeraakt. In het geval dat u het mondkapje toch moet aanraken, was dan eerst uw handen met water en zeep.

Type personaliseerbare mondkapjes die u kunt vinden in onze catalogus

Bij Moloon bieden we u een brede collectie aan bedrukte mondkapjes aan, zodat u kunt kiezen voor het mondkapje dat het beste bij uw behoeften past. Hieronder vertellen we u welk type modellen u kunt vinden, evenals hun belangrijkste kenmerken:

Goedgekeurde gepersonaliseerde mondkapjes: Wij beschikken over mondkapjes van goedkeurde stoffen volgens UNE 0065, CWA 17553, OEKO-TEX en REACH specificaties. Al onze mondkapjes zijn beschermend en van hoge kwaliteit. Het voordeel van de goedgekeurde mondkapjes is dat deze  volgens Spaanse en Europese specificaties zijn geproduceerd..

Gepersonaliseerde stoffen mondkapjes online: Ideaal voor het toevoegen van opvallende ontwerpen. Ze zijn zeer comfortabel en duurzaam, en hun zachtheid laat een aangenaam contact met de huid toe. Ze zijn gemakkelijk te wassen en hun resultaat als een promotiegeschenk is uitstekend.

Gepersonaliseerde mondkapjes type FFP2: Deze mondkapjes, hoewel ze van stof gemaakt zijn, hebben de kenmerken van mondkapjes FFP2, maar hebben ook het voordeel dat ze personaliseerbaar, herbruikbaar en dat ze er mooier uitzien.

Goedkope gepersonaliseerde mondkapjes: Wie zei dat mondkapjes duur moeten zijn? Hoewel het waar is dat ze aan het begin van de pandemie schaars waren en dat dat een prijsstijging veroorzaakte, is nu de concurrentie tussen de fabrikanten toegenomen en zijn de prijzen gedaald. U kunt dus goedkope volledig gepersonaliseerde mondkapjes al vinden vanaf 1,02 €.

Promotie mondkapjes voor bedrijven: Al onze modellen zijn bedoeld voor bedrijven, hetzij voor intern gebruik, promotiegebruik of doorverkoop tegen een hogere eenheidsprijs.

Mondkapjes met filter voor bedrijven: We hebben modellen die kunnen worden uitgerust met filters en deze filters kunnen vervangen worden wanneer dat nodig is. Dit verhoogt zowel de levensduur als de effectiviteit van deze beschermingsmiddelen.

Gepersonaliseerde mondkapjes van neopreen: Het is een stof die heel anders is dan de rest, waardoor een groot comfort en een ander gevoel ontstaat.

 

 

Certificeringen van de goedgekeurde gepersonaliseerde mondkapjes

Er zijn verschillende soorten certificeringen die de minimale eisen uitdrukken die herbruikbare hygiënische mondkapjes waaraan moeten voldoen. Deze certificeringen variëren afhankelijk van de uitgevende instelling, het land en de kenmerken van het product. Vervolgens leggen we uit welke de belangrijkste certificeringen zijn:

Mondkapjes CWA 17553:2020: Het Europese document CWA 17553:2020 is geen certificering op zich, maar een overeenkomst van het Europees Comité voor Normalisatie (CEN) om een leidraad met minimumeisen voor gezichtsbedekkingen te publiceren.

Het werd in juni 2020 gepubliceerd en is bedoeld om de criteria tussen de landen van de Europese Unie te standaardiseren, aangezien elk land zijn eigen specificaties heeft gepubliceerd. Volgens de overeenkomst CWA 17553:2020 zijn er twee soorten mondkapjes; die met een minimum filtratie van 70% en die met een minimum filtratie van 90%.

Mondkapjes UNE 0065:2020: Zoals eerder vermeld, is UNE 0065:2020 de certificering die hygiënische herbruikbare mondkapjes in Spanje regelt. Deze mondkapjes hebben kenmerken die aantonen hoe de goedgekeurde gepersonaliseerde mondkapjes moeten zijn. Het overgrote deel van onze modellen voldoet aan dit document, dat volledig kan worden geraadpleegd op de website van de overheid.

De CWA 17553:2020 stelt de internationale testnorm ISO14683:2019 vast, die voor chirurgische mondkapjes geldt.

Mondkapjes met OEKO-TEX® Standard 100-certificaat: Dit certificaat garandeert dat de mondkapjes volledig vrij zijn van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden, wat bewijst dat het volledig veilige producten zijn. Dit certificaat wordt afgegeven door de International Eco-Tex® Association.

REACH-mondkapjes: Dit acroniem (Registratie, Evaluatie, Autorisatie en beperking van CHemicalen) komt overeen met een Verordening (EG) nr. 1907/2006 van de Europese Unie, die is aangenomen om de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu tegen de risico's van chemische producten te verbeteren. Daarom waarborgt deze verordening dat er geen schadelijke stoffen in de mondkapjes zitten.

Bij Moloon zijn we volledig toegewijd aan de gezondheid en de gezondheidsbescherming, dus de meeste van onze modellen voldoen aan de relevante accreditaties. Voor meer informatie over de modellen kunt u de productspecificatie  bezoeken of contact met ons opnemen.


Voor een optimale website maken wij gebruik van cookies. Zo werkt de techniek beter en kunnen we jou relevante informatie tonen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Instellingen kun je wijzigen. Meer informatie