Herbruikbaar mondkapjes bedrukken voor kinderen wasbaar tot 25 keer. Bedrukking in maximaal 1 kleur.
Vanaf * 1,40
Bedrukken
  • 1 kleur

Taylor Made Mondkapjes bedrukken ecologisch RPET voor kinderen. Wasbaar tot 20 keer. Bedrukking in full colour

Vanaf * 3,48
Bedrukken
  • Full color

Taylor-made antibacterieel neopreen mondkapjes bedrukken voor kinderen - BFE 95% Wasbaar tot 60 keer

Vanaf * 2,86
Bedrukken
  • Full color
Op maat gemaakte gezichtsmaskers van neopreen voor kinderen op maat gemaakt.
Vanaf * 2,77
Bedrukken
  • Full color
Chirurgische mondkapjes voor kinderen Type II met >99% bacteriële filtratie-efficiëntie.
Vanaf * 0,13
Promotiemaskers voor kinderen met dubbele laag katoen en polyester
Vanaf * 2,15
Bedrukken
  • Full color
Op maat gemaakte stoffen gezichtsmaskers voor kinderen. Volgens de normen UNE 0065 en CWA 17553
Vanaf * 1,44
Bedrukken
  • Full color

Taylor Made omkeerbare herbruikbaar mondkapjes bedrukken voor kinderen ideaal voor scholen. Wasbaar tot 20 keer

Vanaf * 4,56
Bedrukken
  • 1 kleur
  • Full color

Veel gestelde vragen

Van welke materialen zijn de kindermondkapjes gemaakt?

De materialen zijn afhankelijk van het model, hoewel ze meestal gemaakt zijn van o.a. polyester, katoen of microvezel.

Wat is de prijs van de kindermondkapjes?

De prijs kan variëren afhankelijk van het model en de gekochte eenheden: hoe groter de hoeveelheid, hoe lager de prijs per eenheid dankzij onze kwantumkortingen. Op onze website kunt u ze al kopen vanaf 1,40€.

Hoelang duurt het om mijn aangepaste kindermondkapjes te ontvangen?

De levertijd kan ook variëren afhankelijk van de gekochte hoeveelheid, hoewel de leveringen over het algemeen binnen maximaal 8 werkdagen na bevestiging van het ontwerp plaatsvinden.

Zijn de aangepaste kindermondkapjes herbruikbaar?

We hebben zowel herbruikbare als wegwerpmodellen, dus als u wilt hoeft u zichgeen zorgen te maken over het voortdurend kopen van wegwerp mondkapjes.

Grote merken vertrouwen ons

Wij werken voor de belangrijkste merken van voeding, auto's, cosmetica, chemie, farmaceutische laboratoria, bedrijfsscholen, mode, dierenklinieken...

De meest comfortabele en veiligste gepersonaliseerde kindermondkapjes

Mondkapjes zijn voor veel organisaties een bijna onmisbaar element geworden. Van het ene op het andere jaar hebben de gebeurtenissen in de wereld het gebruik van deze artikelen nodig gemaakt, omdat ze volgens het ministerie van Volksgezondheid in veel situaties verplicht zijn.

Het positieve is dat er nieuwe manieren zijn ontstaan om een maximaal comfort en normaliteit in hun gebruik te bereiken. Zo is er bijvoorbeeld sprake van personalisatie, waardoor deze beschermingsartikelen als persoonlijk geschenk kunnen worden gebruikt.

Volwassenen en kinderen hebben aan deze situatie moeten wennen, en voor de allerkleinsten is de situatie moeilijker, want voor hen is het dragen van dit soort bescherming bijzonder ongemakkelijk. Op dit punt bieden de gepersonaliseerde kindermondkapjes  de oplossing, wat twee belangrijke voordelen oplevert.

Aan de ene kant wekken gepersonaliseerde kindermondkapjes  veel meer interesse en bereidheid op om ze te dragen dan wegwerp mondkapjes. Kinderen laten zich leiden door wat ze zien, en een aantrekkelijk en opvallend ontwerp zorgt ervoor dat ze meteen interesse voor iets krijgen, en hetzelfde gebeurt ook met de mondkapjes. Gepersonaliseerde kindermondkapjes  genereren dit gevoel van aantrekkingskracht in hen, zodat het feit van het niet willen dragen van mondkapjes praktisch verdwijnt.

Bovendien passen de standaard herbruikbare mondkapjes  niet goed op de hoofden van de allerkleinsten wat een groot ongemak veroorzaakt. De bedrukte kindermondkapjes  hebben een veel compacter formaat waardoor kinderen ze veel comfortabeler kunnen dragen.

Deze items hebben ook attributen die ze in veel opzichten ideaal maken. Aan de ene kant zijn de aangepaste kindermondkapjes meestal gemaakt van wasbare en herbruikbare stof, zodat ze een langere levensduur hebben dan wegwerp mondkapjes. Een andere factor waarmee rekening moet worden gehouden is dat elk kindermondkapje  gemaakt is van zachte, comfortabele materialen die het ongemak verminderen en ze daardoor geschikt maken.

Het is ook de moeite waard om op te merken dat u ze volledig kunt personaliseren, want wij bieden een online configuratietool aan waarbij het personaliseren van elk item, of het nu gaat om gepersonaliseerde T-shirts, gepersonaliseerde mokken of een ander product, leuk is om te doen.

De bescherming, die de gepersonaliseerde kindermondkapjes  bieden, is uitstekend en voorkomt het inademen van eventuele virale resten uit de omgeving, d.w.z. het verhindert de overdracht ervan. Bovendien is het wassen ervan zeer eenvoudig. Ze zijn perfect wasbaar op een normaal programma in de wasmachine met een normaal wasmiddel en ten slotte moet u ze laten drogen totdat ze niet meer vochtig zijn.

Kenmerken van de gepersonaliseerde kindermondkapjes

Onze kindermondkapjes hebben een aantal kenmerken en attributen die ze geschikt maken voor kinderen. De modellen die u in deze sectie kunt vinden zijn zorgvuldig geselecteerd en gefabriceerd om te voldoen aan de behoeften van alle Spaanse bedrijven en organisaties die werken met kinderen, zoals scholen, of instellingen voor buitenschoolse activiteiten.

Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen voor het kopen van gepersonaliseerde kindermondkapjes :

De maten zijn aangepast aan het hoofd van de kinderen: De mondkapjes van het grote publiek hebben min of meer standaardmaten die geen rekening houden met de behoeften van kinderen. Om iets aan deze situatie te doen, bieden wij bij Moloon modellen aan die speciaal voor kinderen zijn ontworpen, zodat ze volledig aangepast zijn aan kinderen en het comfort meer dan gewaarborgd is.

Een redelijke prijs en exclusieve kortingen: Hoewel de gezondheid van onschatbare waarde is, blijft het economische aspect altijd relevant. In die zin zijn de gepersonaliseerde kindermondkapjes betaalbaar, en kunt u ze voor iets meer dan 1 euro kopen. Bovendien worden ze als herbruikbaar beschouwd, waardoor u niet dagelijks geld aan wegwerp mondkapjes hoeft te  besteden. Dus, hoewel de gepersonaliseerde kindermondkapjes  een hogere eenheidsprijs hebben, komen ze uiteindelijk goedkoper uit.

Zachte, stevige en herbruikbare materialen: De materialen waarvan de kindermondkapjes  zijn gemaakt zijn zacht in contact met de huid. Bovendien zijn al onze mondkapjes herbruikbaar en is het reinigings- en desinfectieproces zeer eenvoudig. In het geval van kinderen is het vooral belangrijk dat de materialen van goede kwaliteit zijn, anders kunnen de mondkapjes erg oncomfortabel zijn.

Kleuren: Visuele aantrekkingskracht is belangrijk voor kinderen. In die zin bieden al onze gepersonaliseerde kindermondkapjes  een breed scala aan kleuren om  de meest in het oog springende en aantrekkelijke mondkapjes uit te kunnen kiezen.

Personaliseerbaar: In overeenstemming met het vorige punt is het gedrukte ontwerp een andere succesfactor van de kleine herbruikbare mondkapjes. Dankzij de online configuratietool van onze website is het heel eenvoudig om uw nieuwe mondkapjes te personaliseren, zodat u ze zelf kunt ontwerpen, zonder dat u een specifieke schets hoeft te maken. Alhoewel, als u dit wenst, kan onze ontwerpafdeling  dit voor u uitvoeren.


Voor een optimale website maken wij gebruik van cookies. Zo werkt de techniek beter en kunnen we jou relevante informatie tonen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Instellingen kun je wijzigen. Meer informatie